Nieuws

1ste Broekspelen op Broekpark in Welle

Jeugdvereniging KSA Welle vzw geeft op zaterdag 2 september het startschot voor de eerste Broekspelen in het Broekpark te Welle.

 

Na een deugddoende vakantie kunnen de opnieuw opgeladen krachten aangewend worden in diverse spelen, attracties en krachtmetingen in één tegen allen.

 

Deze één-tegen-allen-spelen worden in de namiddag georganiseerd voor jong en oud, individueel of in groep. De Broekfeesten is een namiddag vol spel, plezier en muziek.

 

Doe mee vanaf 14u met de Broekspelen en daag je tegenstanders uit met boogschieten, tractorbanden te duwen, boomstam werpen, jutte zak loop parcours, touw trekken,….

 

Als kers op de taart kan je je hoogtevrees overwinnen vanaf onze 10m hoge DEATHRIDE! Voor de hongerigen onder ons voorzien wij een BBQ vanaf 17u. Om 18u worden onze oren verwend met de muziek van Tessa & Band. De avond wordt in gedanst op de tonen van de DJ.

 

Inschrijvingen Broekspelen en BBQ @ Krantenbroodje Welle (Regentiestraat 16) 1 drankbon gratis voor de 1e 50 ingeschreven deelnemers aan de Broekspelen.

 

Aansluitend worden in een gezellige sfeer koude en warme natjes, naast eveneens verschillende droogjes met plezier geserveerd. We lanceren aldus een warme oproep aan de inwoners van Welle en omstreken om hun spieren in te smeren!

 

Praktisch: 1ste Broekspelen 

Zaterdag 2 september 2017                                                     

Broekpark te Welle