Nieuws

Stam X presenteert: de 2e editie van de Grootste Kerstmarkt van Denderleeuw!

Na het succes van de eerste editie in 2014, organiseert jeugdhuis Stam X opnieuw een grootse kerstmarkt op zaterdag 12 december 2015. Vanaf 14u kan u de kerstsfeer komen opsnuiven in de Sint-Amandsstraat met  een 25-tal standjes waar u  terecht kan voor uw kerstkaarten, handgemaakte juwelen, gadgets, mutsen, en veel eten en drinken! Denk aan: wafels, pannenkoeken, glühwein, cupcakes, taarten, jenever, cocktails, cava, wijn en kerstbier. 

 

En het beste van al is: alles aan vertrouwde democratische stamprijzen!

 

Om 15u komt de Kerstman langs voor de jongsten (en minder jonge) onder ons en kan u uzelf en uw kroost laten fotograferen in een heuse kerststal. 

 

Voor de muzikale omkadering zorgen:

Vanaf 14u30: Jeugdfanfare de Dendergalm onder begeleiding van dirigent Sander Kintaert

Doorlopend: Stam X resident DJ El Pepeto: funky tunes en het beste van de laatste decennia pop en rockmuziek – uiteraard op vinyl en in een kerstjasje!

18u – 19u: The Handsome Hookers: hete binken uit Welle en omstreken met onversneden rock ’n roll, blues & rockabilly

20u – 22u Mè Folle Goesting: gezellige folk, een romantische noot, lichte popmuziek of een jazzy tune. Kortom: (kerst)sfeer! Verlengd wegens het grote succes vorig jaar! 

 

Dit jaar hebben wij de kerstmarkt uitgebreid met een plankenvloer van 80m²! Dit betekent extra comfort voor standhouders en bezoekers. Voor sfeer en gezelligheid haalden we vorig jaar alvast een 9/10, en met uw aanwezigheid kan het dit jaar enkel beter worden!

 

U kan ons vinden aan de lokalen in de Sint-Amandsstraat 23, te bereiken via het baantje langs de muziekschool. De kerstmarkt begint om 14u en om 22u gaat het jeugdhuis open voor wie nog geen genoeg heeft gekregen van alle sfeer.

 

Standhouders gezocht

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar standhouders. Wilt u of uw vereniging zelf een eet- of verkoopstandje uitbaten? Mail dan zeker naar kerstmarktstam10@gmail.com voor meer informatie en tarieven (Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!)