Nieuws

33ste fietszoektocht Stam X

Amper 2 weken na de échte Tour de France, organiseert Jeugdhuis Stam X op 6 augustus zijn officieuze tour van het Denderland.

 

U kan opnieuw kiezen tussen twee tochten:

 

– De kleine tocht van +- 25 km, ideaal voor gezinnen met kinderen

– De grote tocht van +- 40 km, voor de meer getrainde fietsers onder ons

– Het parcours blijft uiteraard nog even geheim, het is aan u om zelf de weg te vinden en de verschillende vragen zo goed mogelijk op te lossen

 

Onderweg voorziet de organisatie een tweetal tussenstops zodat u tijdig bevoorraad wordt.

 

PRAKTISCH

 

Vertrekken kan tussen 9 en 13u aan het jeugdhuis (Sint-Amandstraat 23, 9470 Denderleeuw) en de inschrijving kost 5 euro per persoon.

 

In ruil daarvoor krijgt u ook nog een gratis uniek Stam X-gadget en voor de top-10 van iedere tocht zijn er prachtige prijzen te winnen, waaronder 2 waardebonnen voor een gloednieuwe fiets, gesponsord door fietsen Tom Verhavert.

 

Bij aankomst kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke paëlla en vanaf 13u is er ook muzikale randanimatie voorzien en de allerkleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel.

De prijsuitreiking vindt plaats om 20u. Aansluitend volgt de muzikale apotheose van de 33e stamfietstocht. Deze wordt dit jaar verzorgd door Funyards (tot 22u).

 

Tot slot, nog een leuke extra…

 

Vanaf 8 mannen of vrouwen met eenzelfde herkenbaar tenue, truitje of t-shirt… krijgt je team bij de inschrijving van de fietstocht een bonnetje om bij aankomst een gratis fles cava af te halen!

 

©NDB