50 winnaars dankzij eindejaarsactie op de markt

Tijdens de gezellige eindejaarsperiode konden bezoekers van de donderdag- en vrijdagmarkt in Denderleeuw gedurende drie weken kans maken op een mooie prijs, geschonken door Lokaal Bestuur Denderleeuw. De 50 winnaars ontvingen hun prijs vandaag, donderdag 2 februari, tijdens de markt op het Welleplein.

“Bij elke aankoop aan een marktkraam ontvingen ze een deelnamekaart waarmee ze één van de 50 waardebonnen van 10 euro konden winnen”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Jan De Nul. “Die waardebonnen kunnen ze opnieuw op de markt besteden. Met deze actie alsook de actie die we vorig jaar in april hielden tijdens Maand van de Markt proberen we om nieuw leven in onze marktdagen te blazen. Uiteraard zijn we dankbaar voor iedereen die trouw, al dan niet wekelijks, de markt bezoekt, maar hoe meer volk hoe liever uiteraard!”

Schepen van Klimaat en Duurzaamheid, Andy Depetter: “Tijdens het slenteren over de markt kan je producten proeven en leer je lokale boeren en handelaren kennen. Het is een kennismaking met een korter productieproces en hopelijk blijft het niet alleen bij een kennismaking, maar creëren we een algemenere bewustwording over onze levenswijze en manier van handel drijven. Breng dus zeker eens een bezoekje aan onze lokale markten!”