COVIDNieuws

Bekende koppen trekken Ja, ik wil! campagne op gang

Ja, ik wil! Met deze campagne pakken Denderleeuw, Aalst, Erpe-Mere, Haaltert en Lede uit om hun inwoners te overtuigen zich te laten vaccineren. Een indrukwekkend team van bekende koppen zetten zich, samen met de 5 burgemeesters uit de regio, in als ambassadeur om mensen te motiveren om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

Ja, ik wil! Die boodschap verscheen al op de facebookpagina van de gemeente en dook op in het infoblad De Schakel. De 3 woorden zijn het antwoord op de vraag “Wil jij je laten vaccineren?”. 13 bekende koppen in de regio schreeuwen het alvast vrolijk uit. Ook de burgemeesters geven het goede voorbeeld.

Kleine gelukskes

De Ja, ik wil! campagne wordt afgetrapt met een filmpje waarin de ambassadeurs hun reden geven om zich te laten vaccineren. “Omdat ik opnieuw een familieweekend wil organiseren”, “Omdat ik mijn vrienden eens goed wil vastpakken en eens goed gaan eten”, “Omdat ik samen met jullie naar de koers wil gaan kijken”… Dat zijn de redenen van onder andere Steven Van Gucht, Lynn Van Royen en Lucien Van Impe. Ook Christoff en zus Lindsay De Bolle, Andy Peelman, Ignace Demeyer, Ella Michiels, Leonard Santos, Anton Cogen, Oliver Naesen, Julie De Nul en Yvan De Boitselier delen wat hun klein gelukske na hun vaccinatie zal zijn.

#jaikwil

De bekende koppen zullen overal in het straatbeeld opduiken. Aan Vaccinatiecentrum Denderdal Aalst komt er een selfiewall. Zo kun je helemaal coronaproof op de foto met jouw favoriete bekende Vlaming. Post je foto’s met #jaikwil. Je kunt zelf ook de positieve Ja, ik wil boodschap uitdragen door de Ja, ik wil! profielkader toe te voegen aan je Facebookprofielfoto.

Informatiebrochure

Op 31 maart en 1 april krijgt iedere inwoner van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede de bekende Vlamingen ook echt in huis. Ze sieren namelijk de cover van de informatiebrochure over het vaccinatiecentrum, die dan huis-aan-huis bedeeld wordt. Daarin vind je alle info over het vaccinatieproces.

Meer info: www.denderleeuw.be/vaccinatie.