Faits DiversNieuws

Bewoner ten einde raad

Bewoner uit de Leeuwerikkenlaan te Hemelrijk is ten einde raad.

 

"Ik woon hier ondertussen al 8 maanden en het is vanaf het eerste weekend dat ik hier aankwam dat de pesterijen en bedreigingen begonnen." vertelt N.

"Het gaat van nachtlawaai, dat meestal tot na middernacht duurt, tot bedreigingen naar mezelf toe of familie die hier op bezoek komen." vervolgt N.

 

"Vandaag is het zelfs zo erg dat mijn Kerstversiering in de voortuin vernield is. Ivm de Kerstversiering heb ik de politie gebeld en deze zijn ter plaatse de vaststellingen komen doen. Ik was al blij dat ze hier ter plaatse kwamen want voor het nachtlawaai heb ik ook al naar de politie gebeld maar na een uur waren deze nog niet ter plaatse. Ik weet echt niet wat ik hiermee moet aanvangen. Maar elke dag ruzie en bedreigd worden is niet leefbaar. Deze week nog kwam ze buiten met een schop en ging ze achter mijn zus aan. Een geluk dat de buren ons kwamen helpen of had hier serieus uit de hand kunnen lopen." zegt N.

 

"Die Libanezen gooien zelfs verwijten naar ons hoofd dat we beter zouden verhuizen. Die komen hier in ons dorp wonen en denken dat alles hier van hen is. Maar ik geef me niet zomaar gewonnen! Als het moet bel ik elke dag de politie." besluit N.

 

De Brabanter Nico©