Nieuws

Braderie en augustuskermis

Op zaterdag 27 augustus gaat de jaarlijkse braderie Denderleeuw tijdens de augustuskermis opnieuw door na een corona pauze van twee jaar.

Op en rond het Dorp, de Guido Gezellestraat en A. De Cockstraat worden heel wat kraampjes geplaatst door de lokale handelaars en handelaars via inschrijving. Daarnaast voorzien we de nodige mobiele animaties en kermisattracties.

En last but not least zijn er heel wat leuke optredens gepland op het podium nabij het gemeentehuis.

Helemaal GRATIS natuurlijk!

14u30 Samson en Marie
16u30 Les Poulains Flandriens
19u00 Get Ready
21u00 De Kreunaers

Schrijf nu in als handelaar voor de Braderie Denderleeuw. De inschrijving is uitzonderlijk, helemaal gratis dit jaar. We kunnen evenwel geen drankenstanden en een heel beperkt aantal eetstanden aanvaarden. Enkel handelaars. Wat wel kan zijn, drank- en eetwaren om mee te nemen (geen plaatselijke consumptie). Daarnaast kan inschrijven als Rommelmarkt verkoper ook natuurlijk.

Er zijn twee manieren om deel te nemen. Ofwel schrijf je in als externe handelaar. Opgelet, er worden geen drank- en eetstanden extra meer aanvaard. Ofwel schrijf je in als Rommelmarkt verkoper (plaatsen zijn beperkt).10 euro/inschrijving.

Je zal van ons een plaatsje krijgen in de A. De Cockstraat of de Guido Gezellestraat. Meer instructies over de plaatsing volgen de laatste week.