NieuwsSport

Cafetaria sporthal A. Ottoy krijgt nieuwe uitbaters

Vanaf 9 januari 2023 zullen bezoekers aan sporthal A. Ottoy opnieuw terecht kunnen in de cafetaria. De nieuwe uitbaters zijn de Op ’t Hof Groep, gekend van de Denderleeuwse pop-up bar ‘In de pastorie’.

“Sinds de coronaperiode hadden we in de cafetaria geen vaste concessionaris meer. Er werden meerdere procedures gestart om een nieuwe uitbater te zoeken, maar helaas zonder resultaat”, vertelt schepen Jan Den Nul. “Na een training of een wedstrijd, ga je graag nakaarten bij een drankje. Dat hoort er nu eenmaal bij. Om ons meer tijd te geven om te zoeken naar een geschikte uitbater, hielden in tussentijd de sportverenigingen de cafetaria open.”

“We zijn hen hiervoor heel dankbaar, want zonder hen konden we deze periode niet overbruggen”, legt schepen Yves De Smet uit. “Na meerdere procedures bleek de markt genoeg bevraagd te zijn waardoor we zelf op zoek gingen naar een geschikte kandidaat. Onze zoektocht heeft ons tot bij de mensen van Op ‘t Hof geleid die we kennen van de Denderleeuwse pop-up bar ‘In de pastorie tijdens de zomermaanden in de pastorietuin.”

“Ik ben ontzettend blij dat we met ‘Op ’t Hof’ opnieuw de kans krijgen om een horecazaak in Denderleeuw uit te baten. We geven de cafetaria een nieuwe start en dat betekent ook een nieuwe naam. Met ‘In de rapte’ willen we het aanbod van een klassieke sporthal geven waar je gezellig met een drankje en versnapering kan komen kijken naar sportwedstrijden. Ook de typische caféspelen die we kennen zoals een pooltafel, kicker, airhockey en het populaire darts zullen aanwezig zijn”, zegt Steven Van Bont.

Openingsuren

Cafetaria ‘In de rapte’ zal geopend zijn van maandag tot en met zondag tijdens de volgende uren.

• Maandag: 18 – 23.59 uur
• Dinsdag: 17 – 23.59 uur
• Woensdag: 17 – 23.59 uur
• Donderdag: 17 – 23.59 uur
• Vrijdag: 17 – 23.59 uur
• Zaterdag: 9 – 23.59 uur
• Zondag: 9 – 22 uur

De cafetaria zal ook geopend zijn tijdens sportactiviteiten en zal gesloten zijn tijdens de zomervakantie.