Nieuws

Circus Barones presenteert Circus Wonderland

Ook dit jaar brengt het gekende circus Barones u een wervelend spektakel onder de noemer ‘WHOW CIRCUS WONDERLAND’

 

Na een exotische getinte ouverture uit Zuid-Amerika wordt u een zeer gevarieerd schouwspel gebracht door internationale artiesten uit Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Luchtacrobaten, koorddansers, komische acts en niet te vergeten de dierennummers met paarden, pony’s, lama’s en kamelen zullen groot en klein bekoren.

Vermeldenswaard is, en dit in primeur, een combinatie van menselijke luchtacrobatie met gedresseerde ara’s, voor het eerst in België te zien.

Als leidraad door het programma zorgen de inmiddels bekende muzikale clowns Ronny en Patatje voor de nodige humor.

Onder andere een’ komische boks entree ‘ zal ongetwijfeld menigeen op de lachspieren werken. Dankzij de mooie choreografie, ondersteund door de meest moderne geluids- en lichttechnieken zal deze, voorstelling nog lang blijven nazinderen.

 

De voorstelling gaan door op dinsdag 20 juni om 18u (dit is tevens de familievoorstelling waarbij de volwassenen aan kindertarief de voorstelling kunnen bijwonen) en woensdag 21 juni om 15u op de parking aan de Stadionlaan.

 

Net zoals vorig jaar mogen we ook dit jaar duotickets weggeven!

DenderleeuwOnline mag 20 duotickets voor de voorstelling van 20 juni om 18u weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Je stuurt een mail naar  circusbarones.secretariaat4@gmail.com met je naam, volledige adres EN vermelding Denderleeuwwonline. Er kan slechts 1 duoticket per adres weggeven worden.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en kunnen op vertoon van de mail EN paspoort de voorstelling bijwonen.

 

Veel succes!!

 

 

NDB©