NieuwsSport

De Tovenaars nemen laatste voorbereidingen voor het EK

RC De Tovenaars nemen de laatste voorbereidingen voor de eerste match van de Belgen van morgenavond.

 

De runningclub organiseert het EK op groot scherm in de Basisschool van Iddergem.

De Basisschool, een mooie locatie waar wel wat volk bijeen kan komen en genieten van de matchen op een groot ledscherm van 3.2m op 1.92m.

Hetzelfde scherm dat hier en daar in het straatbeeld van Denderleeuw opduikt met de aankondiging van dit event en natuurlijk ook de sponsors.

 

"We hopen natuurlijk op mooi weer, aangezien ons scherm zal opgesteld worden op de speelplaats van de basisschool." vertelt Joeri Becque.

"Het scherm zal opgesteld worden met ernaast de discobar. Onder het afdak van de speelplaats zullen oa de gadgetshop, cava- en ginbar,…. komen te staan. Gezien we in de school dit event organiseren kunnen we niet alles nu al opstellen. De grootste voorbereidingen zijn al genomen maar het zal morgen na het belsignaal alle hens aan dek zijn om alles op zijn plaats te zetten. Voor en na de wedstrijden zullen gast-dj´s het beste van zichzelf geven om de supporters wat in de sfeer te brengen. Als hoogtepunt van elke wedstrijd hebben we een 1 uur durende live-set van niemand minder dan DJ Vince Nova. Vince Nova heeft al enkele grote festivals op zijn palmares staan en draait als resident in The Factory en Kokorico. De inkom is gratis en we hopen dan ook op een grote opkomst. We willen naar alle Tovenaars, en natuurlijk ook inwoners van de andere deelgemeentes oproepen om af te zakken naar de Basisschool van Iddergem voor een leuke avond vol voetbal en ambi. En ik wil ook nog eens alle sponsors bedanken die dit event mede mogelijk maken." besluit Joeri.

 

De deuren openen 2 uur voor de wedstrijd.

 

De Redactie©