Nieuws

Delicious Deep pop-up resto & lounge op Dance D-Vision 2017

Dance D-Vision volgt de trend waarbij music & food steeds vaker samen gecombineerd worden en pakt uit met een 7de stage. Zij verwelkomt Delicious Deep, het concept waar men terecht kan voor verfijnde gerechten, fashion, lifestyle en dj-sets.

 

“We zijn te gast op het grootste festival van onze regio, nl. Dance D-Vision te Zottegem. Samen met onze vaste catering partner Inovento, zullen wij een pop-up resto met lounge verzorgen. Wij serveren onze gasten een lekker 3-gangen menu. We zullen eveneens een mooi aanbod apero’s,  bieren, champagne en wijnen serveren waarvan men op ons aanpalend terras met zwembad kan genieten.” zegt DJ Vince.

 

“Als doelgroep op DDV mikken we op het iets oudere publiek van het festival dat houdt van lekker eten en we geven ze de kans om op een gezellige manier dichter bij de dj’s te komen. Een beetje te vergelijken met de Qube, waar de dj bereikbaar is en bereid is om zich tussen de aanwezigen te mengen voor een leuke babbel en foto. We hebben trouwens een hele mooie line-up met 21 top-dj’s vanop het festival. ” besluit Vince.

 

Het festival vindt plaats in Zottegem op 4 en 5 augustus.

Tickets kunnen besteld worden via www.dance-d-vision.be

 

©NDB

Foto´s : Mastershoot ©