NieuwsSport

Denderleeuw zoekt grootste EK-voetbalkenner via online pronostiek

Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal organiseert Lokaal Bestuur Denderleeuw in samenwerking met Tifogame en 34 lokale handelszaken, verenigingen en organisaties een online pronostiek. Met deze actie wil het lokaal bestuur de plaatselijke handel en horeca een positieve stimulans geven.

Op www.tifogame.be/denderleeuw vind je een overzicht van de 34 handelszaken, verenigingen en organisaties die zich inschreven voor de actie. Elke deelnemende handelaar heeft een eigen actiecode die in de zaak te kijk staat. Met die actiecode kan de klant op het online platform www.tifogame.be/denderleeuw zijn geluk beproeven en proberen te voorspellen welk land Europees kampioen wordt.

De pronostiek start met de uitslagen van de drie wedstrijden van de Rode Duivels. Dat is op 12 juni tegen Rusland, op 17 juni tegen Denemarken en op 21 juni tegen Finland. Je kan dus tot 12 juni 21 uur je pronostiek voor de groepsfase doorgeven. Daarna kan je ook pronostikeren voor de volgende ronden.

“Er zijn mooie prijzen te winnen bij de deelnemende handelszaken en verenigingen. Daarbovenop schenkt het Lokaal Bestuur een prijzenpot van Denderleeuwbonnen voor de top 20 van de voetbalkenners. De eindwinnaar krijgt zelfs een Denderleeuwbon ter waarde van 400 euro”, zegt schepen voor Lokale Economie Jan De Nul.

“Elke deelnemende handelszaak en vereniging heeft een eigen online pronostiekplatform met afzonderlijk klassement, waarop je kan aanmelden via een unieke actiecode. Ook enkele verenigingen hebben zich ingeschreven. Voor hen kan dit zeker een leuke teambuilding zijn om de banden met de leden en sympathisanten in deze moeilijke coronatijden verder aan te halen”, aldus schepen Yves De Smet.

Meer info op www.denderleeuw.be/tifogame-EK2020