Nieuws

DenderleeuwOnline blaast eerste kaarsje uit

Een jaar geleden ging DenderleeuwOnline.be online. Nu wordt het eerste kaarsje uitgeblazen.

 

De redactie blikt tevreden terug op het eerste jaar en samen met de kaap van het eerste jaar werd ook de duizendste Facebook-like gevierd.

 

Nico De Brabanter mag zich een tevreden hoofdredacteur noemen. Het project DenderleeuwOnline is een succes en sterk aanwezig op Facebook We hebben net de kaap van 1.000 likes gehaald en dat gaan we vieren. De komende maand kunnen er via onze Facebook-pagina tal van prijzen gewonnen worden. En het leuke is dat deze prijzen allemaal geschonken werden door lokale middenstanders die vanaf dag 1 in ons project geloofden.

 

De bezoekers van onze website kunnen we in twee groepen opdelen: deze die een handelaar zoeken op Denderleeuws grondgebied en de lezers van nieuwtjes en ingezonden berichten. De zoekopdrachten naar Denderleeuwse zelfstandigen waren een jaar geleden goed voor een gemiddelde van 195 unieke bezoekers per dag, deze maand klokken we af op 645 unieke bezoekers per dag. De fait-divers en ingezonden berichten halen tot 5.000 lezers per dag via de website en een veelvoud via Facebook.

 

Voor komend jaar wil men vooral inzetten op videonieuws, maar we zien ons ook genoodzaakt om enkele vrijwilligers aan te trekken om bij het project een zekere continuïteit te garanderen.

 

We blijven onafhankelijk en politiek-neutraal werken. Op naar het tweede jaar en de tweeduizend likes!

 

Om nog even op de wedstrijd terug te komen.

 

Al onze volgers op Facebook kunnen deelnemen. Het enige wat u moet doen is een mailtje sturen met naam en adres naar redactie@denderleeuwonline.be.

 

Na een controle ontvangen jullie een mail met de bevestiging.

 

De wedstrijd sluit af op 30 september middernacht. Uit alle inzendingen worden dan de winnaars bekend gemaakt. Alle winnaars worden bij de zelfstandige uitgenodigd om de cadeau op te halen met de nodige foto natuurlijk.

 

Wij willen de lokale zelfstandigen die in ons geloven en de prijzen geschonken hebben langs deze weg bedanken.

– 2-Wielers Becqué

– Anita´s

– Wijnhuis De Bruyn

– Hof Ten Henne

– Team2.

 

NDB©