Nieuws

Denderleeuws cateraar geeft niet meer thuis, tientallen senioren zonder eten

Het Denderleeuwse Be-Fresh Catering levert sinds zondag geen warme maaltijden meer aan huis. Gevolg: enorm veel senioren die afgelopen zondag letterlijk en figuurlijk op hun hoger bleven zitten. Zaakvoerder Sebbe Stevens of andere medewerkers namen de telefoon niet meer aan waardoor er al snel heel wat verwarring en frustratie ontstond.

Op 11 januari klonk via de Facebookgroep “Affligem!” volgende vraag: “Hallo, Be Fresh is een traiteur uit Denderleeuw die oa maaltijden aan huis levert bij oudere mensen, ook bij mijn 83 jarige moeder. Reeds 2 dagen leveren ze geen warme maaltijd meer bij haar, zonder enige uitleg. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar meer. Ik krijg indruk dat zij niet enige is waar niet meer geleverd wordt. Weet iemand wat er aan de hand is?”

Ex-collega Isabel De Man kwam uiteindelijk met een antwoord: “Beste mensen, ik was tewerkgesteld bij Be Fresh, en leverde de maaltijden regio Denderhoutem, Aalst en Erembodegem. Ik ben het volledig met jullie eens dat dit SCHANDALIG is, de manier waarop hij dit heeft aangepakt. Zondag heb ik via bericht vernomen dat de deuren definitief sluiten en ik heb meteen de vraag gesteld of de klanten op de hoogte waren, waarop ik geen reactie kreeg. Ik ben zelf bij een aantal klanten gegaan, van wie ik wist dat zij niemand hadden om voor eten te zorgen of die zelf niet goed te been waren…”

Op onze verschillende vragen kregen wij geen reactie.

Nadat eerder het project Be-Eats & Bites flopte lijkt het nu ook over and out voor Be Fresh Catering.