Nieuws

Deze zomer naar Parasol

Tijdens de zomermaanden zijn er naast de traditionele feesten op 11 en 21 juli, de Pikkeling en tal van andere activiteiten ook de Parasol dagen die doorgaan op 14 en 16 juli en op 18 en 20 augustus. Dan verandert de tuin van ’t Kasteeltje in een bruisende festivaltuin, met een mix aan muziek, dans, workshops, … Een feestelijk evenement met de medewerking van tal van Denderleeuwse verenigingen en inwoners, de gemeentelijke jeugd- en cultuurraad, GROS en integratieraad.

 

“Op onze Parasol-feesten staat ontmoeting centraal: in een ongedwongen en gezellige sfeer samen komen met familie, vrienden, buren en onbekenden”, vertelt schepen van Integratie Jürgen Ruysseveldt. “Iedereen is van harte welkom: jong en oud, dichte of verre buren van ’t Kasteeltje, Denderleeuwenaren en nieuwe inwoners. Voor elke smaak is er wat te vinden! Want we zorgen voor een fijne mix van muziek, sport, workshops en andere activiteiten. Installeer je op onze zelfgemaakte buitenmeubelen of breng je eigen festivaldekentje of -stoel mee.”

 

Ruysseveldt is trots dat “Parasol ontstaan is uit een nauwe samenwerking tussen de verschillende gemeentelijke adviesraden, verenigingen en de vrijetijdsdiensten. Vele vrijwilligers uit tal van lokale verenigingen en adviesraden uit de sport-, jeugd-, en culturele sector steken ook letterlijk de handen uit de mouwen. Zij zorgen voor eetstandjes met allerlei lekkers en baten de toog uit.” 

 

Het programma is te vinden op www.denderleeuw.be/parasol

 

NDB©

foto : Elke Meert©