DJ Vince en Quincy organiseren vierde editie Delicious Deep

Delicious Deep is een concept dat ontstaan is uit 2 passies: koken en muziek.

 

De organisatoren, Vincent Buyle beter gekend als Vince Nova en Quincy Steveninck bekend van Age Of Love, organiseren voor de vierde keer dit concept.

 

 

´Jaren lang stond ik als kok in de keuken maar door mijn bijberoep als dj Vince Nova (Kokorico & The Factory) werden deze 2 jobs nog moeilijk te combineren.´ vertelt Vince.

 

 

´Gezien het succes als DJ stopte ik als kok. Echter de interesse voor de keuken verdween nooit en de jongensdroom om eten en muziek te combineren bleef. Ik wou met deze 2 passies meer doen en hieruit ontstond Delicious Deep.

Samen met Quincy Steveninck, eveneens dj (Age of Love) & kok, bouwden we dit concept uit tot wat het nu is.

Delicious Deep is een droom die wekelijkheid wordt met ondertussen 4 volledig uitverkochte edities!

Naast culinaire creaties op toplocaties biedt Delicious Deep ook top Dj´s en een oog voor fashion & lifestyle.

Het concept bestaat nu 1 jaar en dit vieren we in Kattebroek met een fashion show met trendy zaken uit Ninove en Aalst: Pdp by Lins, Into men´s Fashion, Pure Lifestyle, Jill & Jack en Snoepie´s.´ vervolgt Vince.

 

 

Kattebroek is een toplocatie te Dilbeek: makkelijk bereikbaar, gelegen midden in het groen aan de rand van Brussel, een mooie en moderne infrastructuur. Dennis D´Hoe is de enthousiaste eigenaar/zaakvoeder en denkt volledig met het concept mee. 

Uniek aan deze editie die doorgaat op 11 september is dat de organisatoren ook iets te bieden hebben voor de allerkleinste.

 

´Op ons event hebben we nu ook een volledige kids opvang voorzien: een kids village met springkastelen, goochelaar, clown, grime,… enz. onder de leiding van een professioneel team.

 

Een top concept op een top locatie.

 

NDB©