Nieuws

Doe net als Christoff en Lindsay én onze lokale bestuurders: koop vandaag nog een Rode Kruis-pleister!

Wil je onze afdeling een financieel duwtje in de rug geven? Vandaag start onze jaarlijkse stickeractie die dit jaar werd omgedoopt tot pleisteractie. Er werd inderdaad gekozen voor een nieuw concept in de vorm van een kleurrijke pleister. Op het eerste gezicht ziet de pleisterverpakking er hetzelfde uit als deze van de vroegere stickers die nu één grote langwerpige pleister bevat die je op maat kan knippen.

Een pleister kost € 10,00 en is voor onze afdeling de belangrijkste bron van inkomsten. De opbrengst gaat volledig naar de werking van onze afdeling om te investeren in broodnodig materiaal, interventiekledij, materiaal voor EHBO-opleidingen en voor eerstehulpposten, enz…..Dankzij deze verkoop hebben we de mogelijkheid om dag in dag uit ten dienste te blijven staan van de inwoners van Denderleeuw en Haaltert en kunnen we een jaar lang blijven werken en mensen opleiden.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 april kan je ons vinden op het kruispunt strokapelleken in Denderleeuw en op het kruispunt ‘dorp’ en op de wekelijkse markt in Haaltert.

En weet je dat je geen cash meer bij hoeft te hebben ? Er kan immers simpelweg betaald worden met de bankkaart door je bankkaart op ons Sumup apparaat te leggen. En loop je ons echt niet tegen het lijf de volgende 14 dagen dan kan je de pleister ook online kopen via www.koopdepleister.be en wordt de pleister thuis per post bezorgd.

Alle vrijwilligers bedanken jullie alvast !!!