NieuwsPolitiek

DVD reageert op slechte quotering politiek Denderleeuw

Na de slechte quotering die de Denderleeuwse politiek kreeg in het gemeenterapport van Het Nieuwsblad reageert ook DVD op dit rapport.

 

"Het hoeft uiteraard niet te verwonderen dat onze gemeente zo slecht scoort." vertelt DVD voorzitter Jan De Dier.

 

"Door toedoen van coalitiepartner CD&V, werd elke vorm van bestuur gedurende meer dan een jaar onmogelijk gemaakt. De tendens om bij de volgende verkiezingen anders te gaan stemmen is derhalve zeer groot. Ik hoop dat de schuldigen van de onbestuurbaarheid hierop zullen afgerekend worden en mijn nieuwe partij DVD een mooi alternatief kan zijn voor de Denderleeuwse toekomst. We zullen alvast constructieve oppositie voeren." vervolgt De Dier.

 

"Ik wil ook nog benadrukken dat, zelfs met nul euro budget, toch één en ander is verwezenlijkt waar blijkbaar onze bevolking zich niet

echt goed van bewust is. Mensen hebben nu eenmaal de tendens om de ganse politiek over de zelfde kam te scheren!

Het huidig bestuur zet gewoon onze meerjarenplanning verder en erkent derhalve dat die nog niet zo slecht was! Alleen moeten we met lede ogen aanzien dat ze hun oude graai-en grijpcultuur nog steeds niet verloren hebben. Ook snapt de nieuwe meerderheid niet dat Denderleeuw meer dan oververzadigd is aan vluchtelingen, allochtonen, enz.. Mijn partij is volop bezig met het uitwerken van een gedetailleerd beleidsplan en we zullen er staan in 2018!!" besluit DVD voorzitter Jan De Dier.

 

De Brabanter Nico©