Zaterdagavond ontving Dender KSV Bornem.

Tijdens deze wedstrijd werd de nieuwe slogan ven Dender bekendgemaakt.

"Wij spelen altijd thuis" staat nu op de shirts van Dender en ook boven de H2 tribune.

De wedstijd zelf dan…..

Dender begint sterk en gemotiveerd aan de wedstrijd. Na een kwarier krijgt Casagolda een eerste kans met een vrijetrap van net buiten de 16. Zijn schot gaat maar net boven de kruising..

Het meeste voetbal bevind zich op het middenveld zonder echt veel dreigingen.

Dender heeft wel meeste balbezit maar kan niet tot aan doel van Bornem komen.

In de 33ste minuut krijgt Bodart geel voor een gevaarlijke tackle…

Naar het eind van de eerste helft komt Bornem steeds beter in de wedstrijd maar geen van beide ploegen kan scoren.

We gaan de rust in, na een eerste helft met heel wat fouten, met een 0-0 op het scorebord.

De tweede helft start op het zelfde elan dan de eerste helft.

Het is wachten tot de 64 ste minuut met een nieuwe vrije trap voor Casagolda. Hij schiet hem laag over de grond maar geen probleem voor de doelman van Bornem.

Slecht 4 minuten later is het opnieuw Casagolda die een vrije trap net over de kruising plaatst.

In de 72ste minuut is het Dimbala die op een voorzet van Podevyn naast kopt.

Vijf minuten later moet Fernandez enkele rake trappen verwerken. Scheidsrechter trekt geel.

In de 78ste minuut is het dan uiteindelijk Terki die met een mooie krul de doelman kan passeren.  1 – 0!

Dender voelt dat er meer in zit en gaat op zoek naar een tweede doelpunt.

Aalhoul schiet van ver op doel maar geen probleem…

81 ste minuut en opnieuw is Casagolda daar met een kopbal maar net naast.

Drie minuten later opnieuw Casagolda die zich op rechts naar binnen kan kappen en met zijn linker zet hij de bal mooi in de bendenhoek. 2 – 0!

Dender kan deze stand behouden tot het einde van de wedstrijd.

Door het verlies van Winkel Sport komt FCV Dender EH op de eerste plaats in het klassement!

Eindstand FCV Dender EH – KSV Bornem : 2 – 0