Faits Divers

Gewezen broodjeszaak Be-Eats and Bites heropent als traiteur

Afgelopen zaterdag heropende de gewezen broodjeszaak Be-Eats & Bites -op een andere locatie- een pop-up traiteur boetiek. Gedurende drie maanden kan men in de Iddergemstraat 59 te Denderleeuw terecht bij Be-Eats & Bites. De winkel is elke dag geopend en foodies kunnen hier terecht voor lekkere en kwaliteitsvolle producten.

Het jong en dynamisch team achter cateringbedrijf Be-Fresh opende afgelopen zaterdag de deuren van hun nieuwste project: traiteur boetiek Be-Eats & Bites. Met hun passie voor voeding, stelden ze een uitgebreid gamma samen vol kwalitatieve en culinaire producten.

Het assortiment omvat tal van lekkernijen zoals aperitiefhapjes, voor-, hoofd- en nagerechten, kant-en-klare gerechten, kazen, wijnen, ambachtelijk brood, taarten, groenten- en fruitboxen, granola, thee, koffie en nog veel meer.

Sebbe Stevens, zaakvoerder van Be-Eats & Bites, vertelt: “We hebben een uniek en gevarieerd gamma samengesteld en bieden ook dagverse gerechten aan. We vinden het belangrijk om de lokale handelaren te steunen in deze moeilijke coronaperiode en werken daarom steevast met streekproducten. Onze boetiek is elke dag geopend en voor kerst- en oudejaarsavond zullen we een feestmenu samenstellen dat aan huis geleverd kan worden. We zullen ook geregeld acties lanceren, zo kan men in de maand december zichzelf of een geliefde verwennen met onze healthy boxen die gratis en coronaproof aan de deur geleverd worden.”

Geen zin of tijd om te koken? Breng dan een bezoekje aan traiteur boetiek Be-Eats & Bites. Deze is gelegen te Iddergemstraat 59 in Denderleeuw. De winkel is elke dag geopend en biedt een culinaire ervaring aan.