Nieuws

GO! Basisschool Affligem en de centrale diensten van GO! Scholengroep 19 Dender vertrekken richting de kerstman!

GO! Basisschool Affligem en de centrale diensten van GO! Scholengroep 19 ‘Dender’ slaan de handen in elkaar! Samen vertrekken ze op 1 december virtueel richting het Finse Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland. Rovaniemi is vooral bekend vanwege de ‘Santa Claus Village’, de woonplaats van de kerstman.

Om de maand december 2020 op een ludieke en tevens sportieve manier door te komen, organiseert GO! BS Affligem voor al haar personeelsleden een virtuele wandeling/looptocht naar Rovaniemi. De centrale diensten van GO! Scholengroep 19 ‘Dender’ steunen dit initiatief en willen GO! basisschool Affligem een hart onder de riem steken door dezelfde uitdaging aan te gaan.

#RoadtoRovaniemi is een tocht van meer dan 2000 kilometer richting de kerstman die vandaag start en eindigt op 18 december. Concreet betekent dit dat alle personeelsleden samen elke dag een 150-tal kilometer zullen moeten afleggen om het doel te bereiken. Indien ze hierin slagen verdienen ze bij aanvang van de kerstvakantie een fijne verrassing van de kerstman!

Scholengroep 19 ‘Dender’ en al haar scholen hechten veel belang aan mentaal welzijn. Voldoende bewegen en een frisse neus halen kan hierbij helpen. In deze speciale en donkere tijden zijn het de kleine dingen die ervoor zorgen dat we ons mentaal goed gaan voelen. Door naar buiten te trekken kunnen de deelnemers hun hoofd vrijmaken en genieten ze van de gezonde buitenlucht. Twee vliegen in één klap!

Meer informatie: https://sgrdender.be/nieuws/road-to-rovaniemi/