NieuwsPolitiek

GROEN reikt eerste Groene Pluim uit op Nieuwjaarsreceptie

Om het voorbije jaar te vieren en het nieuwe in te luiden organiseert GROEN een receptie waar jij en je gezin ook vriendelijk op uitgenodigd zijn.

 

Omdat GROEN hun nieuwjaarsreceptie graag met wat meer dan enkel een speech invullen, maken we ook van de gelegenheid gebruik om onze allereerste Groene Pluim uit te reiken.

 

In de zomermaanden bood de partij iedereen de kans om een organisatie of vereniging voor te dragen als dank voor hun inzet en elk op hun eigen manier bij te dragen aan een aangenamer, meer ecologisch verantwoord en socialer Denderleeuw.

 

Uit de vele kandidaten, die stuk voor stuk hun eigen pluim verdienen, kwamen na een selectieproces de volgende drie finalisten:

 

– Facebookgroep "Denderleeuw, Samen hand in hand"

– Permatuin IKSO

– Waduwa

 

Als je ook benieuwd bent wie de prijs mee naar huis neemt, kom dan zeker eens langs op onze receptie en breng gerust iemand mee. Want Groen werkt voor (en feest met) iedereen.

 

Wil je met ons meetoasten maar ben je niet of minder mobiel? Geef ons dan een seintje via wim.vanwesemael@groen.be en we bekijken of we je kunnen oppikken.

 

Wanneer? Vrijdag 15 januari, 19:30 uur

Waar? ´t Kasteeltje

Stationsstraat 7

9470 Denderleeuw

 

De Brabanter Nico©