Faits DiversNieuws

Jordy Windis stapt voor Kom Op Tegen Kanker

Jordy Windis, mode-ontwerper en dragqueen, stapt vandaag voor ´Kom Op Tegen Kanker´.

 

Jordy ontwierp kleding voor oa zanger Christoff. Maar het ontwerpen heeft hij even opzij gezet om zich volledig te concentreren op zijn alter ego Samantha Romanove.

 

Vandaag stapt Jordy te voet naar Halle. Doel is om zo veel mogelijk centjes in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker.

Deze morgen klokslag 9u vertrok hij samen met Maartje Beyl en Sophie Van Droogenbroeck te voet richting Halle.

Onderweg zullen ze mensen aanspreken om hun doel te steunen en geld te geven voor Kom Op Tegen Kanker.

´Het zal niet eenvoudig zijn.´ zegt Jordy.

´Het idee is slechts enkele dagen geleden ontstaan. Veel voorbereidingen hebben we dus niet kunnen treffen. Maar met deze twee dames aan mijn zijde halen we ons doel wel. Als we een normaal tempo aanhouden zouden we er iets meer dan 4 uren over stappen. Maar aangezien we onderweg mensen willen aanspreken gaan we langer onderweg zijn. De bedoeling is om ten laatste tegen 21u aan te komen aan de Sint-Martinusbasiliek te Halle en zoveel mogelijk centjes in te zamelen.´ vervolgt Jordy.

 

´We willen mensen oproepen dit goede doel te steunen. En de mensen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden een hart onder de riem te steken en te tonen dat ze er niet alleen voorstaan.´ zegt Maartje.

 

´De reden dat we deze tocht ondernemen is simpel. We kennen allemaal wel iemand die aan kanker lijdt, maar in onze gevallen zijn het familieleden. Kom Op Tegen Kanker lag dus voor de hand.´ vertelt Sophie.

 

Het ´Samen Sterkt Team´ kan je bereiken via samen.sterk.kotk@hotmail.com.

 

We wensen hen veel succes.

 

NDB©