Kermis Liebrig ontvangt Mini Meeting

Kermis Liëbrig ontvangt Lil´ Mini Crew met hun eerste Classic Mini Meeting.

 

De wijkkermis op Liëbrig bestaat al jaren maar dit jaar zal het een speciale editie worden.

Lil´ Mini Crew en cafe The Corner (Cindy en Sandy) slaan de handen in elkaar om tijdens deze wijkkermis en heuse Classic Mini Meeting te organiseren.

 

"Het is de bedoeling om zoveel mogelijk Mini´s naar de wijkkermis te laten afzakken." zegt Tim De Schepper.

"Lil´ Mini Crew is eigenlijk een jonge club uit de Denderstreek, bestaande uit vrienden die dezelfde passie delen namelijk Mini´s. Toen we de vraag kregen om een meeting te organiseren waren we onmiddellijk bereid om samen te werken. We organiseren al enkele jaren de Mini Meeting tijdens Topdag Erembodegem. Dus we weten wel van aanpakken. Of er een even grote opkomst zal zijn dan tijdens de Topdag weten we niet maar als we hier al een dertig-tal Mini´s van over heel België mogen ontvangen zijn we tevreden. Als de weergoden ons goeggezind zijn kunnen het er natuurlijk nog heel wat meer zijn." besluit Tim.

 

De toegang voor de Mini´s is volledig gratis.

Naast deze Classic Mini Meeting staan er ook nog de jaarlijkse activiteiten op het programma van de wijkkermis.

De Rodenbachstraat zal over een groot gedeelte verkeersvij zijn om de meeting voor bezoekers en deelnemers veilig te laten verlopen.

 

Voor de deelnemende wagens is er een Top 3 voorzien met de bijhorende beker. Ook de uitbaters van The Corner, Sandy en Cindy, kiezen hun favoriete wagen welke eveneens en beker naar huis mag nemen.

 

De Clasic Mini Meeting zal doorgaan op 12 juni van 11u tot 17u en is ook voor bezoekers volledig gratis.

 

De Redactie©