Nieuws

Klink samen met Lokaal Bestuur Denderleeuw op 2023

De laatste nieuwjaarsdrink dateert al van 2020. Op vrijdag 6 januari is het opnieuw zover. Dan zet Lokaal Bestuur Denderleeuw samen met alle inwoners het nieuwe jaar feestelijk in met De Jartellen op het Welleplein. Iedereen is van harte welkom om het glas te heffen op 2023 met.

“Na twee jaar kunnen we opnieuw samen toasten”, zegt burgemeester Jo Fonck “Wij nodigen alle inwoners uit om tussen 19.30 en 21.30 uur te genieten van een gratis glaasje. De nieuwjaarsdrink is de ideale gelegenheid om buren en vrienden te ontmoeten, samen het glas te heffen en beste wensen uit te wisselen.”

“Het is fijn te zien dat net zoals de voorgaande edities we dit jaar opnieuw kunnen rekenen op de verenigingen”, vult schepen Sofie Renders aan. “De Jinbegeleiding van scouts Denderleeuw zorgt voor de bediening van bier, frisdrank, wijn, warme chocomelk en soep. Deze dranken worden gratis door het lokaal bestuur aangeboden aan de inwoners. Ook de verenigingen KSA Welle, Chiro Welle, Chiro Denderleeuw, Scouts en Gidsen, Stam X en JC Pingie zijn van de partij. Elk afzonderlijk baten ze een kraampje uit. Bij hen kan je volgende dranken terugvinden: jenever, Jägermaester, cava, glühwein en gin. Om de honger te stillen voorzien ze ook croque monsieur, frietjes, frituursnacks en voor wie liever iets zoets heeft: wafels.”