NieuwsPolitiek

Koen D’Haenens kiest voor E.R.N.A.

Voormalig schepen en O.C.M.W. voorzitter van Denderleeuw Koen D’Haenens, is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kandidaat op de lijst van voormalig schepen Erna Scheerlinck (E.R.N.A.).

“Toen Erna Scheerlinck mij aansprak om haar project E.R.N.A. te steunen heb ik niet lang moeten nadenken. Ik ken Erna Scheerlinck al jaar en dag en weet dat zij één van de weinige mensen in de Denderleeuwse politiek is die staat voor een eerlijke en rechtvaardige politiek. Wie mij een beetje kent weet dat ikzelf ook altijd de strijd heb aangebonden tegen onrechtvaardigheid en politiek gesjoemel. Onze samenwerking is daardoor evident”.

“Ik heb Koen steeds als politicus en als vriend weten te waarderen”, verduidelijkt Erna, “als leden van het voormalig schepencollege hebben we elkaar steeds goed kunnen vinden. De strijd tegen onrechtvaardigheid en politiek gesjoemel verbindt ons reeds van bij het begin. Ik ben blij dat Koen mee stapt in mijn project. De kandidaten van E.R.N.A. bieden een Eerlijk Rechtvaardig en Nodig Alternatief (E.R.N.A.) De keuze is aan de kiezer op 14 oktober!”