Faits DiversNieuws

Koffieshop Nummer 10 opent zijn deuren

Dit weekend opent koffieshop Nr10 zijn deuren in Welle.

 

Nummer 10 is geen broodjeszaak maar een heuse koffieshop voor jong en oud.

Gelegen in de Stijn Streuvelsstraat Nr 10 in Welle.

 

Eigenares Nelly Deneef : “Het is de bedoeling dat we een gezellige zaak worden met een huiselijke sfeer waar jong en oud binnen komen om iets te drinken. Je kan hier terecht voor een lekkere tas koffie met een koek of zelfgebakken taart. Daarnaast maken we zelf lekkere ice-tea. Ook frisdranken en bieren zitten in ons assortiment. Na het openingsweekend zal er ook tapas te verkrijgen zijn en kan men de hele dag door genieten van een brunch. We willen hier een gezellige sfeer creëren waar de mensen zich thuis voelen en doen alsof ze thuis zijn. Daarvoor hebben we ook zeteltjes voorzien, er staat een kinderbedje en zelfs een vleugelpiano.”

 

Nelly is van opleiding kok en heeft jaren een kruidenierszaak gehad in Denderleeuw. Daarna heeft ze les gegeven in de hotelschool en besliste nu haar eigen zaak te openen.

 

“We hebben het Babyspot logo aangevraagd. Hiermee willen we een duidelijk signaal geven dat iedereen hier welkom is, kinderen hier kunnen spelen en mama’s ongestoord borstvoeding kunnen geven. We hebben nu een beperkt terras dat in de toekomst nog zal uitgebreiden en er dan ook toegang zal zijn naar de tuin.” besluit Nelly.

 

De zaak is open van zondag tot en met woensdag van 11 tot 20u.

Enkel het openingsweekend, 9 en 10 september, is Nummer 10 ook zaterdag open.

 

De dagen dat Nummer 10 gesloten is kan iedereen de zaak huren voor bv babyborrel of familiefeestje.

Iedereen is welkom op het openingsweekend nu zaterdag en zondag 9 en 10 september van 11 tot 20u in de Stijn Streuvelsstraat 10 in Welle.

 

©NDB