Nieuws

KVLV Welle lanceert nieuwe naam

Vrouwenvereniging KVLV verandert na een halve eeuw van naam. Een nieuwe naam en een nieuw merk, samen met enkele dochters. Allemaal gezinsondersteunende diensten, ontstaan uit groeiende maatschappelijke noden rond zorg zoals Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang, Puur Huishoudhulp.

Vanaf 2020 zijn ze één krachtig netwerk met een nieuw verhaal. In Welle lanceert KVLV de nieuwe naam op 25 januari met een origineel cadeau en vieren we deze nieuwe naam op vrijdag 31 januari op een Mysterie-party in Huyze St. Pieter.

De lokale KVLV-groep van Welle is samen een 100-tal leden en 13 teamleden sterk. In Welle goed voor meer dan 100 activiteiten per jaar (wekelijks bewegen en zwemmen, maandelijks een naai-brei-haak-atelier, 4 keer per jaar kookles, bloemschikken en crea met Monica, feestmomenten, een uitstap, vorming, aanwezigheid op de rommelmarkt met een babbelcafé en weggeeftafel,… Voorzitter Greta Van der Veken: “Wij zijn deel van dat nieuwe netwerk en zullen fier en enthousiast meebouwen aan het nieuwe verhaal. Want het netwerk komt tegemoet aan wat vrouwen vandaag willen.”

“De KVLV-groep van Welle lanceert de nieuwe merknaam met een originele verrassing aan de voordeur op zaterdagvoormiddag. Een verrassing vol betekenis. Op vrijdag 31 januari volgt dan onze Mysterie-party in Huyze St. Pieter waarop alle dames, hun partner en/of vrienden uit Welle en omgeving van harte welkom zijn. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via kvlv.welle@gmail.com of de facebookpagina van KVLV Welle.” besluit Greta.