Lions Club Denderleeuw organiseert theater show met Bart Herman

Lions Club Denderleeuw – Denderlions organiseert op 18 maart eerstkomend de allernieuwste theater show van Bart Herman , “Bartje zoekt het geluk”. 

 

Hoewel hij het al vaak gevonden heeft , blijft Bart Herman het geluk zoeken in alles , in iedereen en overal. Getuige daarvan zijn immer optimistisch gestemde liedjes. Ook al gaat ie soms dood aan iemand , telkens weer komt hij tot leven in een song die gelooft in de kracht van de liefde: een melancholische ballade, een meeslepende country-deuntje of een vurige rock en roll. Als geen ander weet Bart Herman de liefde in al zijn aspecten te vangen in een eenvoudige doch immer rakende melodie, voorzien van een tekst die telkens weer schittert door zijn originaliteit. Bart Herman , een geluid apart !

 

Bart Herman : zang , akoestische gitaar en piano

Bas Bulteel : piano en accordeon

Party Townsed : elektrische gitaar en mandoline

Raf Helsen: percussie

 

 

De opbrengst van dit event gaat integraal naar onze sociale doelen waaronder VZW Termuren, opvangtehuis voor kinderen en andere lokale noden .

 

Kaarten kosten 22€ en kunnen besteld worden via 0470/10 75 82.

 

De Brabanter Nico

 

Deze voorstelling gaat door in CC Oud Gasthuis te Asse, Huinegem 4 en wordt afgesloten met een leuke meet & greet met de artiest. Ter plekke in DE MUZEKANT, 1 ° verdieping van het CC .