NieuwsSport

Matchen Rode Duivels EK op groot scherm

Het gemeentebestuur en de Vriendenkring Brandweerpost Denderleeuw slaan de handen in elkaar om de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens Euro 2016 live op groot scherm te brengen.

 

Op 13 juni zullen de Rode Duivels hun eerste match spelen voor het EK in Frankrijk. De eerste match zal een confrontatie zijn met Italië.

Het tweede duel, tegen Ierland, staat gepland op 18 juni en de laatse groepswedstrijd, op 22 juni, tegen Zweden.

 

"Heel wat voetballiefhebbers willen matchen als deze niet gewoon vanuit hun zetel beleven." vertelt Wouter Michiels.

"Daarom hebben het gemeentebestuur en de Vriendenkring de handen in elkaar geslaan en zenden we de matchen van de Belgen uit op groot scherm. De place to be zal zaal Den Breughel zijn. Het gebeuren zal doorgaan in de grote zaal, maar ook in de foyer (kleine zaal) kan men de matchen volgen maar dit in een rustiger kader." besluit Wouter.

 

"Ik roep iedereen op om af te zakken naar Den Breughel." vertelt Yves De Smet.

"België zal als een blok achter de Rode Duivels staan en in Denderleeuw willen we dit ook levend houden door een supportersdorp met drank- en eetgelegenheid in Den Breughel. De inkom is volledig gratis. Iedereen is dan ook van harte welkom om de ambiance in de zaal te brengen." besluit De Smet.

 

Voor deze gelegenheid is er een banner geplaatst aan de kazerne maar ook aan het administratief centrum zal nog een banner geplaatst worden.

 

Iedereen op post dus!!

 

De Brabanter Nico©