Nieuws

Mobiel Aalst met Valckenier Share

In Aalsterse Watertorenwijk gaat garage Valcknier van start met “Valckenier Share”, een autodeelproject in samenwerking met Stad Aalst.

 

Femke Valckenier legt uit: “Ben jij nog overtuigd dat het bezitten van een tweede wagen een must is? Heb jij vaak moeite om een parkeerplaats te vinden in jouw wijk? Vind jij dat we milieuvriendelijke mobiliteit niet langer naast ons neer kunnen leggen? Als lokaal mobiliteitservicebedrijf denkt ook Valckenier over bovenstaande vragen na. Daarom lanceren we Valckenier Share, autodelen in Aalst.” steekt Femke van wal.

 

“Valckenier Share Aalst is een nieuw en uniek autodelenproject in Aalst. In samenwerking met Stad Aalst werd een proefproject opgestart in mei 2019 waarbij de eerste Valckenier Share deelwagens op vaste standplaatsen in de Aalsterse Watertorenwijk werden geplaatst. Tegen het eind van dit jaar zal het autodelen naar het stadscentrum, de rand en deelgemeenten van Aalst worden uitgerold. En dat volgens het free floating-principe: je zal de wagen aan een standplaats naar keuze kunnen terugbrengen, afhankelijk van jouw type reis.”

 

Meer informatie op de website van Valckenier Share: https://www.valckeniergroep.be/carsharing/aalst