Nieuws

Op zoek naar een onvergetelijk eindejaarsgeschenk? Doe een Denderleeuwbon cadeau!

Nog snel op zoek naar een cadeau om onder de kerstboom te leggen? Wat dacht je van een altijd-goed-geschenk voor de feestdagen? Een geschenkje waar iedereen blij mee is én waarmee je onze Denderleeuwse handelaars steunt?

Cadeau voor elk budget
Kom dit jaar verrassend uit de hoek en doe een Denderleeuwbon cadeau. Zo kunnen we onze geliefden én onze lokale handelaars een warm hart toedragen tijdens de feestdagen.

Met een Denderleeuwbon geef je een gezellig etentje, een mooi juweel, een nieuwe outfit of een bon voor de dagdagelijkse boodschappen cadeau. Met de digitale Denderleeuwbonnen van 25 of 50 euro kan je dus een kleinigheidje geven, maar ook volledig uitpakken!

Met een Denderleeuwbon kan je aankopen doen bij al jouw favoriete handelszaken en ondernemers in Denderleeuw. De bon is 1 jaar geldig en kan meermaals gebruikt worden tot het bedrag van de bon opgebruikt is. De gelukkige ontvanger kan de Denderleeuwbon dus helemaal naar wens besteden.

Kortingscode
Lokaal Bestuur Denderleeuw biedt je een korting aan van 5 euro op een Denderleeuwbon van 25 euro. Jij betaalt dus slechts 20 euro, maar je kan boodschappen doen ter waarde van 25 euro bij meer dan 80 Denderleeuwse handelaren!

Tip! Als je 2 bonnen van 25 euro koopt, betaal je slechts 40 euro!

Om te kunnen genieten van deze korting geef je voor de online betaling in je winkelmandje de kortingscode PROMO5 in, waarna het openstaande bedrag aangepast wordt met de korting.

De kleine lettertjes
Let wel, deze kortingscode werd gelanceerd bij de start van de digitale Denderleeuwbon. En je kan de code slechts 1 keer gebruiken per mailadres; dus als je de code sindsdien al eens ingaf, kan je nu niet meer genieten van de kortingspromotie. Ook geldt de kortingscode voor de aankoop van maximum 2 bonnen van 25 euro.

Waar kan ik een Denderleeuwbon kopen?
Ben je een last-minute cadeautjeskoper? Geen nood, de Denderleeuwbon is gemakkelijk van thuis uit online te kopen via de webshop van de gemeente.

Via een knop wordt je doorverwezen naar de Cirklo-webshop, waar je één of meer bonnen van 25 of 50 euro kan kopen. Je betaalt online en je ontvangt meteen een mail met je Denderleeuwbon in de bijlage.

Kom je liever langs? Je kan een digitale Denderleeuwbon ook in het administratief centrum (A. De Cockstraat 1, 9470 Denderleeuw) aankopen tijdens de openingsuren.

Deelnemende handelaren
Op www.denderleeuwbon.be kan je de meer dan 80 deelnemende zaken bekijken waar je met de Denderleeuwbon terecht kan.

Deelnemende handelaars herken je ook aan de sticker of affiche ‘Betaal hier met een Denderleeuwbon’ op de deur of toonbank.

Koop lokaal en betaal digitaal!