NieuwsPolitiek

Open VLD ondervoorzitter Bart Eeman sluit aan bij lijst E.R.N.A.

Bart Eeman, ondervoorzitter van Open VLD Denderleeuw verlaat de Open VLD en stapt mee in het politiek project van Erna Scheerlinck op de lijst E.R.N.A.

Nadat Open VLD-nationaal een viertal maanden terug het grootste deel van de lokale Open VLD-partijafdeling voor schut zette door hen te verbieden om nog langer onder een Open VLD-logo deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, heeft Bart Eeman het besluit genomen om de liberale kiezer alsnog een nuttig alternatief aan te bieden.

Na constructieve gesprekken met Erna Scheerlinck heeft hij beslist om zich kandidaat te stellen op de lijst E.R.N.A. bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Denderleeuw.

Vooral de kernwaarden van eerlijkheid en rechtvaardigheid waar Erna Scheerlinck en haar lijst voor staan hebben hem overtuigd.

Bart Eeman is kunsthistoricus en zoon van voormalig Open VLD- burgemeester en parlementslid Jan Eeman. Op politiek vlak heeft hij een jarenlange ervaring als kabinetsmedewerker bij verscheidene ministers en was hij ook woordvoerder van een voormalig staatssecretaris.

Erna Scheerlinck heeft dus in de persoon van Bart Eeman een ervaren politieke bondgenoot gevonden voor haar eerlijke en open lijst E.R.N.A.