NieuwsSport

Pister pakt eerste zege met Dender

Deze namiddag kwam Olsa Brakel op bezoek bij FCV Dender EH.

Het was de tweede wedstrijd onder de nieuwe trainer en na een eerste nederlaag was het dus een belangrijke tweede match voor Dender en Pister.

Dender begint sterk aan de wedstrijd en kan al na 12 minuten de netten bol zetten door een doelpunt van Casagolda op voorzet van Terki.

De bezoekers geven zich niet gewonnen en drukken de thuisploeg tegen eigen doel.

Een eerste reactie van Leroy knalt tegen de paal.

7 minuten na het openingsdoelpunt komen de bezoekers langszij door een ongelukkig doelpunt van Palmeri in eigen goal.

Amper 5 minuten later en enkele kansen voor de thuisploeg kan Casagolda zijn tweede van de avond maken. Na een blunder van de doelman wipt Casagolda rustig de bal over de doelman tegen de netten.

We gaan de rust in met een 2-1 voorsprong.

Na de rust is het amper 10 minuten wachten op een derde doelpunt van, opnieuw, Casagolda! 3-1!

De bezoekers hebben blijkbaar hun tweede adem gevonden en gaan op zoek naar een doelpunt.

Brakel kan nog een handvol kansen afdwingen maar deze belanden op de winkelhaak of scheren de lat…

De eindstand staat vast. FCV Dender EH – Olsa Brakel : 3 -1

Een deugddoende overwinning voor Dender en Pister.