Nieuws

Prijsuitreiking Maand van de Markt op de zondagsmarkt van Hof ten Henne op 21 mei

Tijdens de Maand van de Markt in april zette de Provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Federatie Ambulante Handel voor de derde keer de markten in alle Vlaamse provincies in de kijker. In Denderleeuw werden 70 gelukkige winnaars geloot uit de ruim 700 deelnamekaarten. Zij kregen een prijs op zondag 21 mei.

“We waren aangenaam verrast om meer dan 700 deelnamekaarten te ontvangen tijdens maand van de markt. Bij elke aankoop op één van de drie markten in onze gemeente tijdens de maand april kreeg de klant een deelnamekaart waarmee hij zijn geluk kon beproeven om mee te dingen naar één van de gemeentelijke of provinciale prijzen. Op zondag 21 mei konden 70 gelukkige winnaars tijdens de wekelijkse boerenmarkt in Hof ten Henne hun prijs afhalen”, zegt schepen van Lokale Economie Jan De Nul.

“En die prijzen waren niet min. Zo voorzag Lokaal bestuur Denderleeuw maar liefst 50 waardebonnen van 10 euro die op de markten kunnen worden besteed en 20 Denderleeuwbonnen van 25 euro waarmee de gelukkige winnaar in meer dan 90 zaken in Denderleeuw terecht kon. Ook de prijzenpot van de provincie Oost-Vlaanderen mocht er zijn. Van weekendjes weg tot lekkere geschenkmanden met streekproducten’, vervolgt schepen van Klimaat en Duurzaamheid Andy Depetter.

“Sfeer, gezelligheid én een divers en kwaliteitsvol aanbod gaan immers hand in hand met de lokale markt. Om zowel frequente als minder frequente klanten naar de markt te lokken was daar opnieuw een leuke wedstrijd aan gekoppeld. We willen dan ook iedereen oproepen om je lokale marktkramers en streekproducten ook buiten maand van de markt te steunen”, sluit schepen Depetter af.