Nieuws

Projectontwikkeling Verelst lanceert bouwproject Zicht op de Dender

Verelst Projectontwikkeling, anderhalf jaar geleden opgestart als de nieuwe project-ontwikkelingspoot van Groep Verelst heeft nu al 5 projecten binnengehaald.

 

Naast projecten in Mortsel, Machelen en twee in Mechelen wordt er ook een project gelanceert in Denderleeuw. Een succes in deze toch wel zeer competitieve markt. De naamsbekendheid van ‘Verelst’ draagt daar zeker toe bij. Verelst Projectontwikkeling legt zo de basis om uit te groeien tot een stabiele en volwaardige speler.

 

De keuze om Verelst Projectontwikkeling op te richten blijkt nu al een schot in de roos. Volgens CEO Kurt Geens bleek de naam ‘Verelst’ eens te meer zeer goed gekend bij grond –en gebouweigenaars, overheden en vroegere partners. Dat leidde al van bij de opstart tot vele opportuniteiten. Door heel wat dossiers onder de loep te nemen volgden er al gauw zeer concrete projecten waarin eigenaars en partners hun vertrouwen schonken.

 

Hoofd Projectontwikkeling Michaël Van Beersel licht het project uit Denderleeuw toe. “In Denderleeuw kochten we terreinen in de Zandplaatstraat. Recent verkregen we hier de vergunning voor de bouw van 16 appartementen met zuiderzicht op de Dender.

Het eerste project in Denderleeuw is ondertussen in de verkoopfase en de interesse van kandidaat-kopers maakt dat Michaël Van Beersel en Kurt Geens terecht optimistisch zijn voor de toekomst. Verelst Projectenontwikkeling blijft alert voor nieuwe opportuniteiten en bestudeert dagelijks potentiële projecten.

 

NDB©