Nieuws

Raad Lokale Economie Denderleeuw lanceert Wandelend Netwerk

De Raad Lokale Economie van Denderleeuw wil ondernemers helpen om een frisse wind te laten waaien in hun hoofd EN hun bedrijf. Het lanceert daarvoor een wandelend netwerk in samenwerking met Cynthia Ghysels, Life Planner en Business Coach, met de steun van Provincie Oost-Vlaanderen. Het concept omvat drie lokale wandelingen van telkens 2u doorheen het jaar om de formule te testen en zo ondernemers dichter bij zichzelf en bij anderen te brengen.

Een Wandelend Netwerk onder professionele begeleiding

Samen wandelen met andere ondernemers geeft energie, het brengt gedachten in beweging en wakkert de creativiteit aan. Door het hoofd leeg te maken, krijgt men achteraf meer voor elkaar. Zo versterkt men niet alleen als mens, ook het ondernemerschap en het netwerk komen in beweging.

Kurt Van der Kelen, voorzitter van de Raad Lokale Economie Denderleeuw, licht toe: “We hoorden meer en meer dat ondernemers vaak worstelen met zichzelf, als persoon en als ondernemer, zeker in deze uitdagende tijden. Als adviesorgaan voor Denderleeuw, willen we – net als onze gemeente – Denderleeuw op onze manier in beweging brengen. Een Wandelend Netwerk leek ons de ideale manier om elk type ondernemer op een constructieve manier te begeleiden. Zeker met het professionele advies van Cynthia Ghysels. Zo hopen we iedereen individueel te steunen in hun eigen traject en ook als groep te stimuleren om meer samen te werken en nieuwe initiatieven op te starten. Samen kunnen we meer ondernemen, stap voor stap.”

Als gecertificeerde en ervaren coach bereidt Cynthia Ghysels elke wandelworkshop voor met een thema, vragen, en individuele en/of groepsoefeningen. Als coach en mentor luistert ze naar elke uitdaging en deelt ze haar tips en tricks voor de ondernemer als persoon en de onderneming tijdens en na de wandeling.

Gespreide sessies

Het concept start met 3 wandelingen van 2u op een rustig tempo doorheen het mooie Denderleeuw op volgende data en tijdstippen:

Maandag 15 mei om 7u30: 1e wandeling
Woensdag 21 juni om 19u00: 2e wandeling
Donderdag 14 september om 7u30: 3e wandeling
De wandelingen zijn volledig gratis voor ondernemers in Denderleeuw. Ondernemers die niet in Denderleeuw gevestigd zijn, mogen ook deelnemen mits een bijdrage van €20 per wandeling.

Op zondag 30 april biedt de Raad Lokale Economie een infosessie met ontbijt aan om 10u in het Kasteeltje in Denderleeuw. Daar zullen de leden en Cynthia Ghysels het concept meer toelichten en de eerste inschrijvingen noteren. Het ontbijt is gratis voor lokale ondernemers in Denderleeuw. Andere ondernemers leveren een bijdrage van €15. Inschrijven voor het ontbijt en/of de wandelingen kan via deze link: http://denderleeuw.biz/event-registratie/

Cynthia Ghysels motiveert: “Of je nu een handelaar, freelancer, dienstverlener of vakman bent, je kan zakelijke groei bereiken wanneer je voldoende aandacht besteedt aan je eigen ontwikkeling. Vaak ontbreekt het ondernemers aan de inspiratie en tijd om hieraan te werken, daarom is dit initiatief zo belangrijk. Samen wandelen met andere ondernemers zorgt voor zuurstof in de eigen geest, bouwt een ondersteunend netwerk uit en brengt zo een nieuwe ondernemersdynamiek in beweging in eigen gemeente.”