RC De Tovenaars schenkt cheques op Nieuwjaarsreceptie

Running Club De Tovenaars hielden op 19 januari hun Nieuwjaarsreceptie.

 

Voorzitter Nico De Fauw bracht een toast uit op het nieuwe jaar en wou dan ook van de gelegenheid gebruik maken om een aantal mensen te bedanken.

 

"Ik wil hier al onze trouwe leden bedanken voor hun sportieve inzet, alsook onze vrijwilligers die altijd klaar staan om een handje te helpen. Ook wil ik een woordje van dank richten naar ons bestuur : Joeri Becque (secretaris), Kim Houtman (sportief verantwoordelijke) en Lieven Van Lierde (ondervoorzitter)." verteld Nico De Fauw.

 

"Ik kan hier ook al meegeven dat de datum en omgeving van onze jaarlijkse Tovenaarsloop gewijzigd zijn. Dit jaar zal het doorgaan op 10 juli en lopen we niet in de Kouter, zoals vorig jaar, maar gewoon in de straten van Iddergem." vervolgt Nico.

 

"Tot slot wil ik ook nog 2 cheques overhandigen. Aangezien het niet de bedoeling is om winst te maken schenken we elk jaar een cheque aan de Gemeentelijke Basisschool Iddergem. Dit jaar hebben we 2 cheques. Eentje voor GBS Iddergem en eentje voor Schoonderhage. Voor GBS wil ik de cheque overhandigen aan Juf Iris en voor Schoonderhage aan Frans De schrijver." besluit Nico.

 

Joeri had ook nog een kleine verrassing in petto.

Wie vorig weekend naar de varkenskop verkoop is geweest weet dat Frans De Schrijver een liedje heeft gemaakt over Eregem.

Frans haalde dan ook graag zijn gitaar boven om samen met alle leden en sympathisanten het liedje alle eer aan te doen.

 

De Brabanter Nico©