Nieuws

Rotary Ninove-Dendervallei schenkt bon van 750 euro aan OCMW Denderleeuw

Rotary Ninove-Dendervallei schenkt naar jaarlijkse gewoonte voedselpakketten aan het OCMW van Denderleeuw. Dit coronajaar ontvangt het OCMW een bon van 750 euro.

“Met de bon kan het OCMW voedingsproducten of andere noodzakelijke waren aan kopen. Onze maatschappelijk assistenten bezorgen ze op hun beurt aan de meest hulpbehoevenden uit onze gemeente”, vertelt schepen Sofie Renders, bevoegd voor Sociale Zaken. “We zijn de Rotary Ninove-Dendervallei dan ook dankbaar voor dit extraatje dat wij aan onze cliënten kunnen geven.”

Rotary International is een wereldwijde vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven, de administratie en de vrije beroepen die zich bewust inzetten voor de anderen. Dit gebeurt in een sfeer van dienstbetoon en beroepsethiek om zo de verstandhouding onder mensen en volkeren te stimuleren. Rotary International telt wereldwijd meer dan 33.400 Rotaryclubs.

Rotary Club Ninove-Dendervallei werd opgericht in1965. De leden wonen of zijn professioneel actief in de gemeenten Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Denderleeuw. Jaarlijks ondersteunt de Rotary Club de OCMW’s in hun werkingsgebied.