Nieuws

Sfeermakers aan de Dender zet nieuwe ondernemers in de kijker

Sfeermakers aan de Dender is een initiatief van 6 nieuwe ondernemers in Denderleeuw.

 

“Bedoeling is om de inwoners van Denderleeuw laten kennis te maken met nieuwe ondernemers uit onze gemeente.” zegt Ann Housen van Chillann.

Ann is één van de initiatiefnemers van het event en tevens ook de gastvrouw. 

“De B&B zal dienst doen als decor voor ons event Sfeermakers aan de Dender.” vervolgt Ann.

“Naast mezelf hebben we nog enkele andere nieuwe ondernemers samen gebracht om dit event tot stand te brengen. Wijnhuis De Bruyn zal doorlopend wijndegustatie aanbieden, Sarah Boriau geeft handmassages met haar LR health en beauty producten, bij Fresh Lemons kan je genieten van een Fresh Lemons limonade en ontdek hoe je met unieke items sfeer kan brengen.” Goesting is een kok aan huis en zorgt voor lekkere hapjes en Ontluikend Groen geeft kinderworkshop bloemschikken. En tenslotte kan je hier bij ons meevaren met onze sloep op de Dender.” besluit Ann.

 

“Het event is volledig gratis en iedereen krijgt een glas cava aangeboden bij aankomst.” gaat Kris verder.

“Dit evenement is er gekomen door samenwerking van 6 handelaars maar uiteraard is het niet de bedoeling van enkel deze handelaars aan te houden voor volgende evenementen. Het is ook niet de bedoeling dat dit een eenmalig event is nieuwe handelaars zijn steeds welkom. Tijdens het event maakt elke aanwezige ook kans op een overnachting met champagne-ontbijt hier bij Chillann.” besluit Kris.

 

Sfeermakers aan de Dender gaat door op 5 mei van 14u tot 20u bij Chillann, Moreelstraat 28.

 

NDB©