Nieuws

Stam X organiseert 34 ste fietszoektocht

Jeugdhuis Stam X organiseert zijn officieuze tour van het Denderland.

 

 

Deelnemers hebben de keuze tussen twee tochten:

 

* De kleine tocht van +- 25 km, ideaal voor gezinnen met kinderen

 

* De grote tocht van +- 40 km, voor de meer getrainde fietsers onder ons

 

Het parcours blijft uiteraard nog even geheim, het is aan de deelnemer zelf om de weg te vinden en de verschillende vragen zo goed mogelijk op te lossen. Onderweg zijn er  een tweetal tussenstops voorzien zodat de deelnemers tijdig bevoorraad worden.

 

 

PRAKTISCH

 

Vertrekken kan tussen 9u en 13u aan het jeugdhuis (Sint-Amandstraat 23, 9470 Denderleeuw) en de inschrijving kost 5 euro per persoon.

 

In ruil daarvoor krijgt u ook nog een gratis uniek Stam X-gadget en voor de top-10 van iedere tocht zijn er prachtige prijzen te winnen, waaronder 2 waardebonnen voor een gloednieuwe fiets, gesponsord door fietsen Tom Verhavert.

 

Bij aankomst kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke paëlla en zorgen wij vanaf 13u voor de nodige (muzikale) randanimatie. Voor de allerkleinsten is er een springkasteel, zodat u geen babysit hoeft te voorzien. De prijsuitreiking vindt plaats om 20u. Aansluitend volgt de muzikale apotheose van de 34e stamfietstocht, aan de hand van een optreden van Sisters on Sofa.

 

Tot slot, nog een leuke extra…

 

Vanaf 8 mannen of vrouwen met eenzelfde herkenbaar tenue, truitje of t-shirt… krijgt je team bij de inschrijving van de fietstocht een bonnetje om bij aankomst een gratis fles cava af te halen!

 

NDB©