Nieuws

Stijlevent met Lien Degol in Fashion Forum

Donderdagavond 23 maart presenteren Jong Markant Aalst en Fashion Forum Denderleeuw een groots mode- en stijlevent met de gekende styliste Lien Degol.

 

 

Mannequins presenteren de nieuwe lente- en zomercollectie 2017 voor dames en heren.

Modecoach en stijlexperte Lien Degol en het Fashion Forumteam maken de deelnemers wegwijs in alle collecties, stijlen, kleuren en pasvormen.

Lien Degol volgt de nieuwste trends maar kan die trends ook naar het gewone leven vertalen, voor ieders portemonnee, voor man of vrouw, in alle maten, leeftijden en gewichten.

 

Iedereen geniet de avond zelf van 10% korting.

 

 

Likeur- en Wijnhandel De Moor zorgt voor een gratis gin tasting.

In de Feel Good Corner dompelen Via Scarpa (schoenen), Atelier 42 (juweeltjes), Optiek Optison (zonnebrillen) en Schoonheidsinstituut Machteld Van Lierde de deelnemers onder in de allernieuwste trends voor lente en zomer.

 

De opbrengst van deze avond gaat naar de Lotus Care Foundation. Zij verzamelen fondsen die worden omgezet in CareCards ten behoeve van mensen met kanker. Deze CareCards kunnen ingeruild worden bij erkende Beauty Professionals voor een deugddoende en ontspannende massage of verzorging.

 

 

Markant is een nationaal vrijetijdsnetwerk voor vrouwen met 300 regionale afdelingen in Vlaanderen. Deze vzw biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto “Ontdek, beleef en geniet” aan het maatschappelijk en cultureel leven.

 

Dit evenement gaat door bij Fashion Forum, Steenweg 403 te Denderleeuw. Deuren open 18u30. Start om 19u15.

 

Je dient je wel vooraf in te schrijven via jongmarkantaalst@hotmail.be

Prijs leden: 10 euro

Prijs niet-leden: 12 euro

 

NDB©