Nieuws

Thuisleverdienst Beedrop komt naar Denderleeuw

Uwboodschappen.be onderging een metamorfose, en werd gelanceerd als Beedrop.

 

De Denderleeuwse winkels tonen zich op die manier duidelijker en frisser naar hun online klanten toe. Door hun krachten te bundelen, maakt Beedrop het voor de handelaar mogelijk om te blijven concurreren met de grote winkelketens in hun buurt.

 

´De aangesloten handelaars kunnen dankzij Beedrop hun kwaliteit en versheid blijven uitspelen, ook naar het cliënteel dat de weg niet meer vond naar de lokale winkelier.´ zegt zaakvoerder Stefan Van Overbeke.

Bijna 100 gebruikers registreerden inmiddels op de site voor de regio Denderleeuw – Liedekerke. Zij kunnen bestellen tot één dag voor levering. De leveringen (ongeveer 200) gebeuren wekelijks, op een vaste dag. Geen wachtrijen meer, geen overdrukke winkels, onvindbare producten of files onderweg. De service is gratis dankzij de aanbiedende handelaars.

 

Beedrop leverde inmiddels in al zijn regio’s samen meer dan 35 000 bestellingen af. ´We zijn klaar voor een volgende uitbreiding en zijn benieuwd hoe de rest van Vlaanderen reageert op het gebruiksgemak van Beedrop.´, alsnog Stefan Van Overbeke.

 

Ook het milieu geniet mee. Door boodschappen en rijafstanden te combineren, slaagt Beedrop erin minder CO² uit te stoten dan wanneer iedereen individueel naar de winkel zou rijden.

 

www.beedrop.be

NDB