Zaterdagavond 20u stond FC Dender thuis tegenover Sparta Petegem.

Deze laatste is een nieuwkomer in Derde Klasse maar daarom niet de minste. Ze staan momenteel negende met zeven punten.

Dender begint sterk aan de wedstrijd.

Na zes minuten is het Casagolda die aan de tweede paal naast kopt.

Na 20 min krijgt diezelfde Casagolda dé kans om de score te openen maar besluis , oog in oog met de doelman, te zwak.

Buiten enkele kleine kansen van Fernandez, Dimbala van in de 16 en opnieuw Dimbala met een kopbal aan de tweede paal is het wachten tot de 42ste minuut op het openingsdoelpunt.

Het is Casagolda die in de draai de 1-0 op het bord zet en daarmee de rust ingaat.

Tweede helft begint spectaculair met een kopbal van Casagolda overhoeks in de winkelhaak!!!! 2-0!!!!

In de 51 ste minuut mist Basyn de aansluitingstreffer. Hij besluit net naast doel…

Nog geen 5 min later wordt Fernandez mooi vrij gespeeld door Dimbala en knalt hij het derde doelpunt van de avond binnen voor Dender. 3-0…

Na de 3-0 krijgen Fernandez en Dimbala nog een kans maar deze worden door doelman Vandenbossche afgeblokt en in hoekschop gewerkt.

Eindstand dus FC Dender – Sparta Petegem : 3 – 0