Nieuws

Tom Segers te voet naar Scherpenheuvel uit liefde voor dochter

Tom Segers stapte, uit liefde voor zijn dochter, te voet naar Scherpenheuvel.

 

Tom heeft , samen met zijn ex-vriendin, een dochter van 3. 

Door omstandigheden lukt het niet meer tussen beide partners en wordt dochter Ymke, 3 jaar, weggehouden bij haar papa.

"Ik mag mijn eigen dochter niet meer zien." zegt Tom.

"Zolang er geen uitspraak is via de rechtbank, kan ik haar niet zien en dat knaagt aan mij. Vandaar dat ik , samen met een aantal vrienden, op het idee kwam om te voet naar Scherpenheuvel te gaan. En dit als blijk van mijn liefde voor Ymke." vervolgt Tom.

"Ik wacht op de uitspraak van de rechtbank dat ik haar terug kan zien. En Ymke dan ook kan laten zien wat ik voor haar gedaan heb; Dat ik echt van haar hou." gaat Tom verder.

"Ook voor mijn petekindje Vasco, de zoon van mijn jongste broer, heb ik deze tocht ondernomen. Hij lijdt aan autisme en is pas 4 jaar oud. Het zijn beide schatten van kinderen en wou de liefde voor hen beide te tonen door deze tocht te ondernemen." besluit Tom.

 

Ondanks weinig training waren er toch een aantal vrienden die in zijn tocht geloofden.

Zij kwamen hem dan ook aanmoedigen en volgden Tom een ganse nacht op weg naar Scherpenheuvel.

Drie van deze vrienden gingen zelfs te voet met hem mee. De anderen volgden in de wagen.

Het was een zware tocht met heel wat blaren tot gevolg. Maar het belangrijkste is dat de tocht tot een goed einde is gebracht.

 

Tom vertrok vrijdagavond met de bende naar Scherpenheuvel en kwam er zaterdagmorgen aan omstreek 10 u.

Onderweg hier en daar een pitstop en in Kampenhout kwam de politie zelfs vragen wat ze aan het doen waren. Toen ze wisten wat de bedoeling was waren ze vol lof en moedigden ze Tom en zijn vrienden aan om vol te houden en de tocht te volbrengen.

 

Tom wil dan ook zijn dank betuigen aan Mark Soil, Rudy Van Den Borre, Timothy Ruysbergh, Geoffey Van De Perre, Sofie Van Der Straeten, Talia en Steven, Café The Corner (Sandy en Cindy), Tara Gysels en Frank Trogh.

 

De Brabanter Nico©