COVIDNieuws

Vaccinatiecentrum Denderdal opent vanaf 14 september 2022 opnieuw de deuren

Vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem (Aalst) gaat vanaf woensdag 14 september opnieuw open voor het toedienen van de herfstbooster. Dit betekent dat de inwoners van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede zich hier wederom kunnen laten vaccineren tegen het coronavirus.

De nieuwe vaccins voor de herfstbooster – Pfizer en Moderna – hebben een dubbele werking, zowel tegen de oorspronkelijke covidvariant als de eerste omikronvariant. Elke inwoner van de Eerstelijnszone van 18 jaar of ouder, waarvan de basisvaccinatie afgerond is (minstens 2 prikken), zal een uitnodiging in de bus krijgen. Met de uitnodiging kan je vrijblijvend een afspraak maken om langs te gaan in het vaccinatiecentrum. Dat kan via www.mijngezondheid.be of via het callcenter.

Duidelijke omleidingen

Door werken op de Brusselbaan zal het lokaal verkeer van 14 tot en met 30 september worden omgeleid. Ook voor fietsers wordt de gepaste omleiding duidelijk weergegeven. Wil je meer info rond de omleiding naar het vaccinatiecentrum en wegenis- en rioleringswerken Brusselbaan, kan je terecht op www.aalst.be.

Vaccinatiecentrum Denderdal

Het dragen van een mondmasker is verplicht in het vaccinatiecentrum. Alle informatie over het vaccinatiecentrum vind je op www.eerstelijnszone.be/denderdal. Wie vragen heeft of info wenst over zijn of haar afspraak kan terecht op het infonummer van het callcenter 053 72 30 80 of via het mailadres vaccin@elzregioaalst.be. Het callcenter is elke werkdag bereikbaar van 9 tot 16 uur.