Faits Divers

Veeloo bekent aprilvis

Enkele dagen terug werd door Veeloo een oproep gelanceerd naar testpersonen voor een nieuw soort elektrische fiets. Een 10tal testpersonen zouden vanaf 1 april een maand lang een hoogtechnologische elektrische fiets ter beschikking krijgen.

Nu maakt het e-bike merk bekend dat het om een vroege 1 aprilgrap gaat. De marketingstunt werd niet toevallig gelanceerd op de dag dat alle niet-essentiële winkels opnieuw de deuren moesten sluiten. “We wilden op een ludieke manier onze website, waar testritten kunnen worden aangevraagd, in de kijker plaatsen. Personen die interesse hebben in onze fietsen kunnen steeds een afspraak boeken in 1 van onze testcenters maar evengoed bij hen thuis.”

De aprilvis heeft ook een onderliggende boodschap: “We willen ondernemers een hart onder de riem steken in deze lastige tijden. Het is belangrijk om jezelf te blijven motiveren en te heruitvinden. Met deze aprilvis doen wij dit op een luchtige manier.”

Via de link www.veeloo.be/testpersonen-gezocht/ kwamen honderden reacties binnen.

Alle geïnteresseerden krijgen een kortingsbon toegestuurd en uiteraard een gratis testrit aan huis aangeboden, indien gewenst, weliswaar iets korter dan een maand.