Nieuws

Vier de nationale feestdag met 2 Fabiola, DJ Pat Krimson en Level Six

Op donderdag 21 juli vieren we in Denderleeuw de nationale feestdag met een goed gevuld programma. Vanaf 20 uur zullen 2 Fabiola, Level Six en DJ Pat Krimson het Dorp in Denderleeuw omtoveren tot een grote dansvloer voor jong en oud. De optredens zijn helemaal gratis.

“Op 21 juli vieren we de nationale feestdag met enkele fantastisch optredens. Het Dorp in Denderleeuw wordt ongetwijfeld één grote dansvloer”, aldus schepen Marnick Vaeyens. “Level Six, een echte partyband, brengt de meest dansbare beats en covers die zeker en vast voor ambiance zullen zorgen. Het wordt ook uitkijken naar het optreden van 2 Fabiola die met hun tophits als ‘Lift U Up’ en ‘Freak Out’ jong en oud aan het dansen zal krijgen.”

Schepen Marleen Van der Hoeven vervolgt: “Op de nationale feestdag mag een aloude Denderleeuwse traditie als vuurwerk uiteraard niet ontbreken. Ook dit jaar zal dit diervriendelijk zijn. De avond wordt afgesloten door de enige echte DJ Pat Krimson die een mix zal brengen van happy club & retro sounds. Het wordt ongetwijfeld een feestje.”

Programma

19 u.: kinderanimatie
20.15 – 21.45 u.: Level Six
22.15 – 23.05 u.: 2Fabiola
23.05-23.20 u.: vuurwerk
23.20-0.20 u.: DJ Pat Krimson