Nieuws

Vlaanderen feest! 2022 met Christoff, Obi-as en DJ JayRome

Op zaterdag 9 juli vieren we ook in Denderleeuw de Vlaamse Feestdag. Op het Welleplein geniet je vanaf 20 uur van een fantastisch muzikaal programma met Christoff en Obi-as. De kinderen kunnen terecht bij ‘Fiever’ voor de mooiste glitterattoos of grime en DJ JayRome sluit het feestje af. De optredens zijn helemaal gratis.

“Deze zomer kunnen we opnieuw voluit feesten en dat zullen we op de Vlaamse feestdag zeker en vast doen. Er staat ons een fantastisch muzikaal programma te wachten met de coverband Obi-as, die ons de beste Nederlandstalige pop en rock zal brengen, en charmezanger Christoff. Voor dit podiumbeest met Denderleeuwse roots is het een thuismatch. Met zijn hits tovert hij het Welleplein in een mum van tijd om in een grote dansvloer”, zegt schepen Marnick Vaeyens.

“Ook voor de kinderen hebben we iets leuks voorzien. Zij kunnen bij ‘Fiever’ terecht om een mooie glitterattoo te laten zetten of om zich te laten omtoveren in een fee of Spiderman. Tussen de optredens door voorzien we ook nog tijd voor onze traditionele Leeuwenworp. De muzikale avond wordt afgesloten door DJ JayRome. Ook voor hem wordt het een thuismatch want hij is geboren en getogen in Welle. Vlaanderen Feest! 2022 wordt een editie om U tegen te zeggen”, besluit schepen Marleen Van der Hoeven.

Programma

Leeuwenworp
19 u.: kindergrime en glittertattoos
20.00 u.: Obi-as
21.45 u. Christoff
23.15 u.: DJ JayRome
1.00 u.: einde