NieuwsPolitiek

“Vooruit Denderleeuw trekt in oktober 2024 naar de kiezer met Jo Fonck als lijsttrekker”, zegt lokale voorzitter Stefan De Kock

Denderleeuw is in beweging gezet. Wij geloven in onze partij, ons voorhaal, onze boodschap en ons vermogen tot samenwerken. Denderleeuw is vandaag mooier en wordt morgen nog mooier. Na de verkiezingen van 2024 willen we verder Vooruit met van ‘ons Denderleeuw’ een moderne, leefbare gemeente voor elkeen te maken.

De met dit bestuur ingeslagen weg is een weg Vooruit, dat is voor ons duidelijk. De lopende projecten verdienen afgewerkt te worden. Zo bouwen we aan Denderleeuw 2.0 !

“We bouwen verder aan Denderleeuw 2.0 !”

We kiezen er voor om ‘Vooruit’ op de kieslijsten te plaatsen. Zo zijn we herkenbaar voor de kiezers die tégen stilstand en vóór vooruitgang zijn. Onze burgemeester, Jo Fonck, geven we het vertrouwen en zetten we op nummer 1.

Jo: “Ik voel me vereerd dat het afdelingsbestuur van Vooruit Denderleeuw mij opnieuw het vertrouwen schenkt om in oktober 2024 de plaats van lijsttrekker in te vullen. Het is een hele eer en ook een uitdaging, die ik met veel goesting en plezier aanga. Ik denk dat Denderleeuw het nodig heeft dat Vooruit opnieuw kan wegen op het beleid, om met respect voor alle Denderleeuwenaren het verschil te maken.

Deze nominatie motiveert mij nog meer om op zoveel mogelijk domeinen te gaan werken en een goede dienstverlening voor alle burgers in Denderleeuw te organiseren. Met het vertrouwen van de kiezer kunnen we samen opnieuw en verder Vooruit.”